FEBF

Tel: 96.387.01.48

   

Email: formacion@febf.org

<< Volver

Exmorzar-Col•loqui amb Jerónimo Porras, Vicepresident de UBE Corporation Europe

Descarga el programa

Objetivos

La presència de grans professionals en diferents àmbits de la societat espanyola és un fet contrastat, la seua aportació de talent és quantificable i l’experiència d’aquestos líders obri camins fructífers per a l’aprenentatge de tot professional.

El Fòrum de Lideratge Professional va nàixer en 2013 per a oferir un reconeixement públic a grans professionals, així com donar a conéixer en primera persona les seues experiències, les seues opinions i aportar respostes als companys que vullguen impulsar el seu desenrotllament en el futur.

Aquestos encontres s’instrumenten a través d’esmorzars-col·loquis on els ponents, des de la llibertat, la independència i l’esperit crític comparteixen la seua experiència pràctica sobre temes d’actualitat, fomentant així mateix l’intercanvi d’opinions i el networking entre tots els assistents.


Dirigido a:

Tot tipus de professionals interessats a potenciar la societat civil valenciana i espanyola en el seu conjunt.

Programa

13.45 h. Recepció i acollida assistents

14.00 h. Benvinguda

D. José María Martínez,

Director Corporatiu de Negoci d’Empreses de Llevant i Balears, Bankia

14.15 h. Ponència: “UBE: Un model japonés a la Comunitat Valenciana. Innovació i sostenibilitat potenciant el talent”

D. Jerónimo Porras,

Vicepresident de UBE Corporation Europe S.A. i President de UBE Europe Gmbh (Alemanya)

15.00 h. Esmorzar

15.45 h. Torn de preguntes i Clausura

Profesorado

Jerónimo Porras, Vicepresident de UBE Corporation Europe S.A. i President de UBE Europe Gmbh (Alemanya)

Jerónimo Porres Torres, és Llicenciat en Química Industrial per la Universitat de València; Màster en Direcció Comercial i Màrqueting per l’Escola Superior d’Estudis Empresarials; Programa de Desenrotllament de Directius per l’IESE de València; i Executive MBA per l’Institut d’Empresa de Madrid.

La seua experiència professional més important s’ha desenrotllat en Grup UBE, on actualmente és vicepresident de Corporation Europe S.A. I president d e UBE Europe Gmbh (Alemnia). Anteriorment va estar e Cerdec Ibèrica SA (Grup Degussa AG) d’Alemanya; Ferro Spain; y Ferro Corporativo EE.UU durant tres anys.

És membre de l’Associació per al Progrés de la Direcció, Zona de Llevant; membre de l’Associació Espanyola de Directius de la Comunitat Valenciana, i membre del Club d’Innovació de la Comunitat Valenciana.

Fecha, horario y lugar

Dimecres, 18 de novembre de 2015

De 13.45 a 16.15 hrs.

Ayre Hotel Astoria Palace

Pl. Rodrigo Botet, 5 – València

Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de 'cookies' en cualquier momento.

Más info     Aceptar